FREDAG!! :)

Ja fredag igen, veckorna springer fram. Denna vecka har dock inte varit lika sysselsatt som det brukar.. Nikki har varit hemma från förskolan hela veckan.. Hon tog 5års vaccinet i måndags em med M sen nästa dag hade hon lite feber samt ont & svullen arm som tusan,hade tänkt att hon skulle gå på tors, då ons var en dag extra efter febern att vara hemma men det var många som hade ont i halsen o sjuka på avd så vi kom fram till att hon lika gärna kunde vara hemma då med ist för att gå dit o ev bli smittad utav nåt då hon var lite nedsatt redan utav sprutan.

Så som sagt inte mycket rutiner denna v inte, och jag gillar när de är lite struktur men men :) Har känt mig lite extra seg o så, kanske var bra ändå att slippa flänga hit o dit o passa tider.. Vi har bara varit hemma och ute här i ryd och jaa tagit det som det kommer helt enkelt :) Igår gick vi till lekplatsen "trollet" typ andra sidan ryd, det var skoj och skönt väder som tusan! Efter det gick vi och handlade lite nödvändigheter som alltid.. 

Har precis laddat upp lite bilder o nu ska jag leta lite roliga målarbilder att skriva ut till Nikki. Sen diska tråkig disk:( Våran diskmaskin är trasig sedan 1 vecka tillbaka ca, o ja men i mån förmiddag sa graflunds att ja hantverkaren hör av sig om 1-3 dagar hmmm ja nu har de ju gått 5 dagar o inte ett skit har ja hört.. 
Sen kommer min mamma på en förmiddags fika mys!! Puuuuuussss o hej

Nikki i lekparken igår



Lillebror sov gott i vagnen



Nikki vid trollet :)





i love u



Bilder tagna för nån dag sedan:

Lillgrabben var lite tröttis :)






Finast är ni.




Finaste Noel 



En klassisk min som kommer när kameran är framme haha sötfia.



Gåvagnen är numera en favvo syssla hiih :)






Kommentarer
Postat av: pojkmaffia

shit vad tiden går fort! fattar du din tjej börjar lekis efter nästa sommar och din lillkille går snart rutan stöd.. herregud!

2010-10-15 @ 14:37:18
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilket härligt troll ni har i er lekpark! :)

Underbara bilder!

2010-10-20 @ 12:22:27
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0