Tröttare än tröttast.

Ja det är jag idag, måndag igen & denna helg gick lika fort som alla andra helger. Vi gjorde inget direkt speciellt på lördagen utan var hemma & fixade o mös typ..

Igår så hade jag &  Nikki lite mor&dotter egen tid!! MYS! Vi gick på Bio & kollade på en Mumin film, Nikki tyckte filmen var bra och att det var mumsigt att smaska i sig popcorn & bacon chips, dricka varsin cola!! :) Jag tyckte inte direkt filmen var bra men huvudsaken är att lillan tyckte det.. 
M & Noel var snälla & skjutsade ner oss till stan, sen åkte de vidare till farfar & Mona och umgicks lite. Hämtade sen upp oss på stan igen!! De hade haft trevligt & Noel sov som en gris i bilen när vi blev upphämtade!! Mammas bebis! Det är såååå skönt att han inte alls är mammig & att det funkar såå bra att han & hans far har egentid de med!! 

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på faktiskt..känner mig som ja skrivit sjuuukt trött.. Hoppas ja blir piggare snart med kaffe & att det blir ljusare ute snart!! Måste rota fram lite varmare jackor till mig själv,Barnen har ju. Nikki en röd från förra året som fortfarande passar & Noel fick en ny förra veckan ljusturkos,vit & brun!! skitsnygg;) Nikkis gamla söta små svarta "termo" i bebis size hoppas ja att han kan ha nu eller om de är för små får se!! vill inte riktigt börja med overall ännu faktiskt.. 

Nu ska jag umgås med barnen här.. 

PUSS & ha en bra dag!!! 

FREDAG!! :)

Ja fredag igen, veckorna springer fram. Denna vecka har dock inte varit lika sysselsatt som det brukar.. Nikki har varit hemma från förskolan hela veckan.. Hon tog 5års vaccinet i måndags em med M sen nästa dag hade hon lite feber samt ont & svullen arm som tusan,hade tänkt att hon skulle gå på tors, då ons var en dag extra efter febern att vara hemma men det var många som hade ont i halsen o sjuka på avd så vi kom fram till att hon lika gärna kunde vara hemma då med ist för att gå dit o ev bli smittad utav nåt då hon var lite nedsatt redan utav sprutan.

Så som sagt inte mycket rutiner denna v inte, och jag gillar när de är lite struktur men men :) Har känt mig lite extra seg o så, kanske var bra ändå att slippa flänga hit o dit o passa tider.. Vi har bara varit hemma och ute här i ryd och jaa tagit det som det kommer helt enkelt :) Igår gick vi till lekplatsen "trollet" typ andra sidan ryd, det var skoj och skönt väder som tusan! Efter det gick vi och handlade lite nödvändigheter som alltid.. 

Har precis laddat upp lite bilder o nu ska jag leta lite roliga målarbilder att skriva ut till Nikki. Sen diska tråkig disk:( Våran diskmaskin är trasig sedan 1 vecka tillbaka ca, o ja men i mån förmiddag sa graflunds att ja hantverkaren hör av sig om 1-3 dagar hmmm ja nu har de ju gått 5 dagar o inte ett skit har ja hört.. 
Sen kommer min mamma på en förmiddags fika mys!! Puuuuuussss o hej

Nikki i lekparken igår



Lillebror sov gott i vagnen



Nikki vid trollet :)





i love u



Bilder tagna för nån dag sedan:

Lillgrabben var lite tröttis :)






Finast är ni.




Finaste Noel 



En klassisk min som kommer när kameran är framme haha sötfia.



Gåvagnen är numera en favvo syssla hiih :)






Hej lördag

Sorry för dålig uppdatering de sista dagarna.. Haft fullt upp och helt enkelt inte haft tid och lust.. 
Idag är det lördag och dagens planer är inte riktigt spikade, så det återstår att se hur dagen kommer att tillbringas :)
Har inte så mycket att skriva just nu, så lägger upp lite bilder på dem finaste ♥






































♥ JAG ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT, TACK FÖR ATT NI ÄR MINA♥

Förlåt nu kommer det....


Lovade ju i förrgår att det skulle komma ett bildinlägg. Här kommer några bilder iaf;) Blev lite blandade bilder från förra veckan o denna!

Nicole och sin älskade hund Fixan :)
Noel äter rån.
Nikki och Fixan..
Noel sötis med mat runt munnen
Nicole häromdagen när vi var på väg hem fr dagis och då var hon sur på mig och sa " Jag sätter mig här istället för att gå heeeeem"
Så här ser man ut när man heter Nicole och är lite trotsig och tjurig;)
När jag sade att jag tog kort på en trotsig och tjurig sööööt tjej med fjompig röst såg hon ut så här :)
Mammas älskade tjej, det märks att du är 5 år nu ;) Trots och åter trots, men det överväger inte hur underbar du är!!!!
Lillebror satt snällt i vagnen och bara mös, trötter var han.
Kika lite på nappen..
Underbara du..
Dessa bilder är tagna med vanliga digitalkameran..


Mammas fina.



Hej gladfis




Nikki med sina älskade gosedjur



"ta kort på mig mamma" haha ett "leende" 





Gott??





FIN!!!!!!




Alla dessa bilder är tagna med min systemkamera!! :) 

NU får det räcka för denna gång med bilder. Ska hälla upp mer kaffe och försöka vakna till liv lite mer, även att jag varit uppe sen 5.30 :/ IKKE rolig tid att gå upp.. 

PUSSSSSSSS





RSS 2.0