Onsdag, 7 & 8:e

Idag är jag tröttare än tröttast, så det blir tidigt sänggående för min del. Hade hoppats på att jag och M skulle se nån film, men orkar inte. Han ska upp kl 4 imorgon då han börjar 5 så sängen känns lockande för honom också. 
Men men, har inte blivit av att vi sett nån film tillsammans på ett tag vilket känns trist....

Idag har Nicole varit på dagis & jag o Noel handlade efter lämning, Tvättat en tvätt som ska hängas upp, bäddat rent i våran säng, dammsugat, plockat in o ur diskmaskinen osv.. 
Hämtade Nikki sedan bar det av till kyrkans barntimmar som hon börjat gå på nyligen, jag o Noel gick till öppnaförskolan under tiden.. Han var dock inte på sitt bästa humör :/ såg igår att det såg ut som att det skulle spricka igenom 2 tänder på vardera sida om de 2 mitt tänderna där nere, och kände nyss att det har spruckit igenom lite, det förklarar dålig sömn & dåligt humör till och från. Stackars mammas bebis, inte lätt att få bissingar hela tiden.. Flera åt gången också aj aj, så nu kommer alltså tand nr 7 & 8.
Nu däremot leker han och Nicole här i "lekhörnan" i v-rummet.. Så nu är han gladfis igen.. För stunden iaf ;) 

Har lagt in fisk i ugnen precis och tänkte nu skala morötter och potatis :) Ska göra ett enbart bild inlägg lite senare då ja har färska bilder från igår på barnen på kamerorna som ja ej hunnit lägga in.. 

Puss och hej så länge....

Hej söndag.

Då är denna helg snart över, känns just som den börjat. Men tiden går fort när man har roligt.
I fredags blev det handling och slappdag med barnen på fm sen mys och bus för hela slanten,  sen packa iordning grejer som ja skulle ha med till Jossan på förfest/styling hehe.. 
Tog bussen straxt efter 4 då M kom hem och mötte upp Erika på stan för en sväng in på systemet samt bussbyte till Jossan.. Väl där delade vi på en vinare och Erika våran egna hår stylare började med mitt hår sedan Jossans.. Blev kanoners, sen fick vi skjuts bort till LADIES NIGHT :) Det var sjukt kul, var öm i käkarna efteråt så ett bevis på att man skrattade mycket ;) Killarna var inget dåligt ögongodis heller yummie, bra musik och allt var toppen! Nästa år ska vi nog försöka slå på stort och ta platserna längst ner på golvet så att säga, nu satt vi på mellersta platserna och visst man såg ju bra o så men tror det blir ännu bättre när man kan stå upp också.. 
Efter ladies bar det av till stan och väl där gick vi in på harrys och dansade loss lite ;) Sen blev det en tidig hemgång för oss alla då var sjukt trötta. Kom väl hem runt halv 1 tror jag.. Mathias var då vaken och satt och spelade lite xbox, Noel vaknade lagom tills jag kom hem och ville ha lite välling, när han råkde höra mig prata blev han jätte glad och ville vara vaken en 20 min ca och mysa i min famn, mammas lilla gos. Nicole sov sedan många timmar tillbaka på min sänghalva så det blev att mysa ner sig hos henne när det väl var dags för att sova. Älskade älskade barn... 

Lördagen spenderades enbart med familjen *myyys* Åkte en sväng till Rusta och köpte en massa onyttigheter,Åkte förbi Jossan så jag kunde hämta min väska med lite grejer som jag lämnade kvar i fredags sen sprang M  in på Maxi medans vi väntade i bilen. Gick snabbast så då hela parkeringarna som finns där var full med bilar= sjukt mycket folk. Åkte förbi Burger king på vägen hem,onyttigt men gott ;) Alla var hungriga så det var de smidigaste alternativet. Somnade tidigt hela familjen igår.. skönt :) 

Idag vaknade jag och Noel kl 5, gav välling och försökte söva om honom ett bra tag, gick till sist upp vid typ halv 6 sen har vi bara lekt och myst gett lilleman macka och mig själv kaffe.. Nu sover lillis sen ett tag tillbaka och Nicole vaknade nyss och sitter o tittar på lite barnprogram. Snart ska jag väcka gubbe då vi ska åka till Finspång, jag och svärmor ska plocka svamp medans Nicole Mathias och Noel är hemma hos hennes karl och umgås. Ska bli kul och skönt att gå till skogen!! :) 
Nu börjar magen min kurra efter lite frulle och även Nikkis, Ha en underbar dag!!!!! PUSSSSSSS

VACKRASTE NICOLE!!!!
GLADFIS NOEL

Godmorgon måndag..

(Hann  inte lägga ut detta inlägg imorse, så lägger ut det nu, det är skrivet 7.30)denna helg gick lika fort som alla andra helger, i lördags hade vi min mamma och pappa över hos oss em och halva kvällen.. Det var trevligt:) Åt tacos, och kladdkaka på kvällen.. Mummms :)

I går åkte vi och röstade så klart, sen bar det av till Finspång och vi hälsade på hos Marco, Johanna, Jontahan och Emilia :) Blev bjudna på god lunch & gott fika.. Mathias mormor kom förbi och även goaste Malin.. 
För ett par månader sedan fly
ttade dem till ett hus så det var första ggn vi var där jätte fint och en härlig trädgård.
Ska försöka träffas inom en snar framtid igen, och även åka och hälsa på hos Malin och Johan för att se deras nya lght. 

Fick en 3/4 dels kasse igår med svamp av svärmor så M rensade en himla massa sen förvällde vi det och in i frysen, lade ut typ halva så resten ska rensas ikväll, jobbigt men gott som tusan. Tusen tack!

Ska lägga in bilder från gårdagen sen på datorn så kommer en liten bildbomb här på bloggen :) 

Nu ska jag väcka lilltösen så hon får i sig frulle osv innan det bär av till BVC för synkoll och spruta.. Hoppas synkollen går bättre idag (fick en extra tid då hon inte såg/eller orkade) den sista raden.. 

Här kommer syskon bilder från lördasmorgonen. 

Godmorgon!

Nu skriver jag mitt allra första inlägg i denna blogg.. Tänkte att jag skulle försöka mig på att skiva igen.. 
Bara jag och Noel som är uppe so far..galet vad trött jag är, har ju inte druckit nåt morgon kaffe ännu så kanske känner mig piggare efter det.. 
Tänkte faktiskt inte skriva speciellt mycket just nu då jag ska underhålla min lille kille och göra iordning lite frulle osv..  Lägger in 2 fina bilder på barnen.

Här ser man noels alla nya bissingarNicole ville att jag skulle ta kort på henne och hennes hund fixan..

RSS 2.0