Gomorgon fredag!

Inkommande helg, gött som faen :) Vad helgen har att erbjuda återstår att se. 
Undrar hur länge M får jobba idag då, började inte lika tidigt som de andra dagarna utan kl 7 idag.. 
Inatt har jag sovit bra, iaf om man jämför med föregående nätter.. Vi gick upp 5.45 typ idag.. 

Sitter & dricker gott kaffe,Nestles snabbkaffe Latte Macchiato för att vara exakt:) mmm.. fick provsmak igår på hemköp så köpte man ett valfritt paket snabbkaffe så fick man en bok med olika recept på kaffedrycker o annat gott också, sen en kaffe mugg/termos. Snygg rosa valde ja ;) 

Lyssnar på Rihanna som vanligt nu för tiden, lite party sugen blir man allt utav vissa låtar ;) Skulle kanske bli tjejkväll nån gång i dec. Hoppas det blir av! Lillgrabben slutade ju självmant att amma för ett par veckor sedan.. Så det är fritt fram för lite egentid i form av partaj wiihu haha.. Sen lär ja väl känna den kvällen att ja är för avdankad & trött för det hahaha..  Men ja, det ska bli skönt att få göra nåt själv & umgås med kompisar utan barn nån gång. Missförstå inte, Älskar barnen över allt annat & det framgår nog rätt bra här i bloggen också, Men för att vara en bra mamma behövs lite egentid då o då. Vilket jag har svårt för att ta för mig med.. 

Nu ska ja försöka få tag i en person på kommunen, så jag avrundar här. 

Things just ain´t the same
and i´m ready for change
Go on, be gone
bye bye, so long




joooråsåatteeee.....

Sitter & lyssnar på Rihannas nya album Loud, en massa bra låtar, i skrivande stund Man down.
Denna dag har gått otroligt seg, helt sick.. har ju inte gjort mer än nödvändigheter här hemma & umgåtts med barnen så det har inte direkt varit så fartfyllt, eller jo barnen har ju styrt en del. Men inte direkt vanliga rutiner här inte med dagis osv.. Nikki är hemma hela denna vecka så hon får bli helt frisk o klar med medicineringen mot öroninflammationen. Noel har haft nr 11 konstant under näsan i dag :( Så han behöver bli frisk han med. J*vla sjukdoms tider det här med höst & vinter.. 

Mathias har jobbat sedan kl 3 inatt & jobbar fortfarande.. Får se när han slutar & hur trött han lär vara!! Rätt mör i kroppen gissar jag på av all snöskottning. Så det lär bli; hej äta mat duscha & sängen för hans del haha.. 
Nä om jag ska ta & brygga lite kaffe så jag får lite mer energi här borta! 

Nåt roligt är att Noel går mer o mer för varje dag, o klättrar gör han också. Upp i Nikkis säng kommer han nu.. Så nu är det full rulle & koll till tusen;)
Nu drar Noel mig i benen här så bäst att dra.. 
PUSS

Längesedan!

Ja det var minst sagt länge sedan jag skrev sist! Inte haft ork samt lust att skriva helt enkelt! 
Åter igen är det måndag, hoppas på att Nicole♥ mår bättre idag (förkyld & feber sedan natten till fredag) Så hoppas att den försvinner idag, hon & M sover fortfarande. Noel & jag gick upp med tuppen idag, har sovit hyffsat bra inatt, M tog noel när han vaknade o så.. :) 

Har kollat runt lite på färg & tapet här på morgonen :) Vi ska ju FLYTTA! Weho som vi har längtat, en 4 med egen uteplats i Lambohov. Så den 3:e Januari blir det flytt (om vi nu inte får tillgång innan dvs) Kunde fått allt utom köket tapetserat, men vi valde att göra själv så blev det hyresrabatt & vi lugnare i själen ifall nån utav barnen skulle få för sig att rita på väggen eller nåt sånt tråkigt. Har blandade känslor dock, super glad att vi ska flytta, men samtidigt känns det ju jobbigt också, mkt minnen härifrån:( Men efter 5½ år är det ju inte så konstigt heller. Men tror att det går över när vi väl har flyttat o kommit iordning .
Och Nicole trivs ju så bra på dagis nu med så känns lite tråkigt det med. Men å andra sidan är det ju bara en termin kvar sen är det dags för förskoleklass ändå så..
Det BLIR BRA det här! :) 

I veckan ska jag träffa 2 vänner som jag inte träffar varje dag direkt ska bli kul, det är förutsatt att alla parter mår bra då ♥

Jag & Noel för nån månad sedan ♥


En gammal favorit på mig & Nikkibus ♥


Skogen!

Igår gick vi till skogen en sväng igår, vi alla 3 behövde verkligen få frisk luft & göra nåt kul. Nikki´s förskola går varje onsdag till skogen där de har tillsammans byggt en koja! Nicole var duktig & visade vägen dit! Jättefint & mysig plats var det.  Noel somnade typ omgående i vagnen, skönt för honom att sova i friska luften.


En del av kojan..

Nikki sitter i kojans grill plats :)



Noel drack lite välling i vagnen på väg till skogen!



Kojan!



Fina fina du!



Vackra Nikki..



Finaste sover som en prins



Gick till våran lekpark en sväng innan vi gick hem..



GALET söt!!! 



Nyvaken fis i mammas famn!



Underbara unge





Blev visst ett bildinlägg också :D 

Nu ska ja sätta på kaffe o avnjuta den i lekhörnan med kidsen!! KÄRLEK!!!!!!







Helvetet!

Ja det har brutit ut! I torsdags morgon kl 5 så började Nikki kräkas!! NOT so fun!!! Vi alla gick upp, då torkade kräks duschade av nikki osv, Noel var pigg & glad o överlycklig att hela fam gick upp i ottan som normalt sett brukar vara han & jag bara;) Hon kräktes 2 ggr till den dagen & var oerhört slö låg mest hela dagen o ja försökte få i henne vätskeersättning. Dagen där på så började hon bli piggare framåt lunchen skönt! Helgen gick nikki blev helt återställd o vi började tänka att yes bara nikki blev drabbad!! Ja jo tjena!! På måndagen vid lunch började Noel kräkas!!! INTE KUL! Kräktes 2 ggr , sen på kvällen när han sovit nån timme så kräktes han igen!! Sen har han inte kräkts nåt mer, alltså sedan måndags kl 21 ca!! Skönt, men magen är ju inte i toppskick tyvärr. Han får majsvälling nu sen vätskeersättningen då.. Hela dagen igår fick han det..  & idag tänkte ja även börja ge honom majspure fr 4 månder, snällt mot magen.. Hoppas att han blir stabil där med.. Men det kan ju ta sin lilla tid det med.. & Inatt har jag fått sova!!!! YEAH.. han fick välling vid 20.00 sen la jag mig vic ca 21. vaknade kl 3 o han fick välling, sen gjorde han nr 2 så var bara o byta.. sen somnade vi om vid kvart i 4 ca sen upp vid 6!! STOR skillnad mot natten innan då han vaknade heeeela tiden o var sååå hungrig o jätte ledsen.. Kunde ju bara ge honom pyttelite välling o väteskersättning i taget för att han inte skulle få upp det igen så man får börja om från början med allt!! 
Den natten var ett helvete o gårdagen mådde ja varken bra fysiskt eller psykiskt!! 
Ångrade som fan att vi inte pröjsade vacc till Lilleman mot rotaviruset (magsjuka) när han var mellan 6-20 v gammal... Den ingår ju inte i vanliga vacc på BVC tyvärr!!! Det går ju inte att förklara för en bebis att den inte kan dricka välling eller äta vanlig föda osv som det går till ett större barn! Och uttorkningen går ju snabbare på en liten knodd med :(  
vilket roooooooligt inlägg ;) Näääää inte direkt! Men så har våran vardag sedan i torsdags sett ut!!! ISOLERAD like hell!!! Jag som får myror i brallan att sitta hemma 1 dag!! Japp, så när vi alla är friska o smittfria blir det att hitta på roliga saker osv!!! :D Längtar! 

En sak ja har lärt & funderat kring är att ja......... omtanke finns det gott om, eller?!! 

All kärlek till nära o kära.. Ta hand om er!! ♥♥

RSS 2.0